primark cares

From throwaway plastic to denim fantastic: Primark launches new skinny jeans in partnership with REPREVE Our Ocean®

Skinny jeans are back, but with a more sustainable twist: Primark has partnered with material innovators Unifi, Inc to bring their REPREVE Our Ocean® fibre to its newest denim style. The jeans feature a blend of a unique recycled fabric made from plastic bottles which have been collected from land within 50km of the coastline, one of the biggest sources of plastic pollution in our oceans.

21 / 06 / 2021
    primark cares

Primark je vpeljal svojo prvo linijo kavbojk, izdelanih iz 100 % trajnostnega bombaža. Izdelane so v treh različnih barvah (indigo, črne in svetlo modre), ženske oprijete kavbojke pa bodo naprodaj v trgovinah na vseh trgih, po ceni 13 £/17 €. Primarkove stranke iščejo izjemno modo po dostopnih cenah in ta ponudba ni prav nič drugačna.

3 · 12 / 03 / 2019
    primark cares

Primarkova kozmetika lastne blagovne znamke uradno certificirana kot proizvedena brez krutosti do živali

S ponosom oznanjamo, da je organizacija Cruelty Free International Primarkovi kozmetiki lastne blagovne znamke podelila zaželeni status Leaping Bunny, zlati standard programov certifikacije za izdelke, ki niso bili testirani na živalih.

3 · 11 / 07 / 2018
  • Ogledali ste si od toliko prispevkov: 3