Vlastní kosmetika značky Primark má certifikát zaručující netestování na zvířatech

„S hrdostí vám oznamujeme, že naše vlastní kosmetické produkty získaly kýžený certifikát Leaping Bunny organizace Cruelty Free International, který je mezinárodně uznávaným zlatým standardem produktů, které se netestují na zvířatech.“

„Od této chvíle je na celé řadě produktů Primark PS…, včetně dekorativní kosmetiky a přípravků pro péči o pleť a vlasy, logo Leaping Bunny, což je připomínka toho, že kosmetika Primark se netestuje na zvířatech.“

„Certifikát Leaping Bunny v Primark znamená, že všichni, kdo hledají u maloobchodních značek kosmetiku za dostupné ceny, která se netestuje na zvířatech, sleduje poslední trendy a je stejně účinná jako dražší produkty, teď budou mít širší výběr. Certifikační program Leaping Bunny je jedním z největších programů Cruelty Free International – ověřil přes 2500 výrobků a 7 000 jednotlivých složek.

„Certifikační program Leaping Bunny byl spuštěn v 90. letech minulého století a zaručuje, že značka ani dodavatel netestovali produkt ani obsažené složky na zvířatech.“

„Když chcete vypadat a cítit se dobře, bez ohledu na váš věk, styl nebo rozpočet, potřebujete kosmetickým produktům důvěřovat. To je důvod, proč si zákazníci vybírají Primark. Toto důležité uznání je součástí našeho závazku vůči zákazníkům, že produkty vyráběné naším jménem se vyrábí s ohledem na lidi, zvířata a životní prostředí.“

Cruelty Free International je přední organizací, která usiluje o ukončení testování na zvířatech po celém světě.

Cruelty Free International je jedna z nejstarších a nejuznávanějších světových organizací na ochranu zvířat. V otázce testování na zvířatech je obecně považována za autoritu, na kterou se s žádostí o radu nebo odborný názor obrací vlády, média, korporace i úřední orgány.