primark cares

Od jednorázového plastového obalu k fantastické džínovině: Primark ve spolupráci s REPREVE Our Ocean® uvádí na trh nové skinny džíny

Skinny džíny jsou zpět ale v udržitelnější podobě. Společnost Primark uzavřela partnerství s inovátory materiálů Unifi, Inc. a využije ve svém nejnovějším denimovém modelu vlákno REPREVE Our Ocean. Džíny jsou vyrobeny ze speciální směsové látky, která obsahuje recyklované vlákno vyrobené z plastových lahví. Ty byly shromážděny na pevnině v oblastech do 50 km od pobřeží. Tato místa jsou jedním z největších zdrojů znečištění plasty v oceánech. Džíny s cenovkou 440 Kč jsou ohleduplné k vaší peněžence i k planetě, což potvrzuje snahu společnosti Primark, aby udržitelnější volba byla cenově dostupná pro každého.

21 / 06 / 2021

Primark uvádí na trh první řadu džínů ze 100% udržitelné bavlny

Primark uvedl na trh vůbec první řadu džínů vyrobených ze 100% udržitelné bavlny. Vyrábí se ve třech různých provedeních (tmavě modrá, černá a světle modrá). Dámské skinny džíny se začnou prodávat na všech trzích za cenu 13 liber/17 eur. Zákazníci společnosti Primark chtějí fantastickou módu za dostupné ceny a přesně to tato řada nabízí.

3 · 12 / 03 / 2019
    primark cares

Vlastní kosmetika značky Primark má certifikát zaručující netestování na zvířatech

S hrdostí vám oznamujeme, že naše vlastní kosmetické produkty získaly kýžený certifikát Leaping Bunny organizace Cruelty Free International, který je mezinárodně uznávaným zlatým standardem produktů, které se netestují na zvířatech.

3 · 11 / 07 / 2018
  • You`ve viewed of 3 articles